Cu 3,2% grasime, laptele Spumabianca este ideal pentru crema de lapte densa, fina si catifelata, cu o consistenta deosebita.
Laptele nu contine aditivi si nici organisme modificate genetic.
Sterilizat prin ulta-pasteurizare, nu necesita fierbere, se poate depozita la rece inainte de deschidere. Temperatura ideala pentru prepararea cremei de lapte este de 4°C, de aceea este bine sa pastrezi laptele in frigider. Laptele este potrivit pentru toate espressoarele echipate cu frother (mecanism de producere a cremei spuma de lapte) si excelent pentru retete reusite de cappucino, espresso macchiato, mocaccino, caffe latte si altele.
Toate retetele de cafea incep cu un espresso scurt si cu laptele potrivit. Consistenta placuta, ferma a spumei de lapte este data de continutul proteic ridicat. La Fantana a selectat cel mai bun lapte care desavarseste retetele de cafea. Poti astfel prepara espresso macchiato, cappuccino, caffe latte, ciocolata calda si altele. Ce reteta faci astazi?
CAFFE LATTE
Ingrediente
Mod de preparare
CAPPUCCINO
Ingrediente
Mod de preparare
CIOCOLATA
Ingrediente
Mod de preparare
ESPRESSO MACCHIATO
Ingrediente
Mod de preparare